Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Čínské zelí s hlívou ústřičnou
(Bag)
recept číslo: 3421
cizehlu.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

1 hlávka čínského zelí
1 mrkev
250 g hlívy ústřičné
2 stroužky česneku
2 lžíce sójové omáčky
1 lžička bramborového škrobu
1 zeleninový bujón
sůl
cukr
olej
 

Postup

Zelí, mrkev a hlívu očistíme a nakrájíme. Na pánev nalijeme trochu oleje, necháme rozpálit. Přidáme na plátky pokrájenou mrkev a na proužky pokrájenou hlívu a restujeme. Po chvíli přisypeme na nudličky pokrájené zelí, podlijeme mírně vodou s bujonem (nebo vývarem) a dusíme do měkka.

Na závěr dochutíme sójovou omáčkou, solí a cukrem. Škrobovou moučku rozmícháme v trošce vody a vlijeme do směsi. Lehce promícháme a vše společně ještě chvíli dusíme.

Podáváme buď samotné nebo přílohou může být rýže nebo pečivo.


Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".