Neslazené i slazené mléko, žloutky a vanilkový cukr dobře rozšleháme ve šlehači a nakonec pomalu přiléváme rum. Směs přelijeme do skleněných lahví a necháme uležet minimálně 2 až tři týdny.
?
..také ho tak dělám...už ho dělávala moje babička z dvojnásobného množství ...a nám jako dětem moc chutnal....nedávala tam teda tolik rumu jen asi 2 frťany aby ho mohli pít i děti :-) jindřiška dne 21.12.2009 16:29:02 |
Recept je dobrý, ale já raději žloutky a nesl.
mléko šlehám v páře, bojím se syrových žloutků
/ale je fakt, že se ani v páře nevaří/. Hanka dne 9.12.2009 15:09:51 |
Kudláčková, máma má pravdu a děcka alkohol nepijí, páč se po něm blbne... tak pro příště ;) Dr.Nešpor dne 21.11.2009 15:14:30 |
u tety jsem vypila asi celou flašku ..a to je mi jen 11 není to silný ...máma mi furt řiká ožralo..při tom se ožralá nebyla.. kudláčková dne 6.4.2009 15:41:54 |
Také ho dělám je dobrý. Věrka dne 27.1.2008 |