Utřeme tvaroh, vejce a olej a po částech vmícháme mouku smíchanou s kypřicím práškem a solí. Těsto necháme přikryté odpočívata asi 30 minut. Salám nakrájíme na malé kostičky, sýr nastrouháme a obojí spojíme kečupem. Troubu si předehřejeme asi na 180 stupňů. Z těsta vyválíme plát silný asi 2 mm a vykrájíme z něj trojúhelníčky o stranách asi 8 cm (doporučuji vykrojit nejdříve jeden zkušební a potom si rozvrhnout krájení tak, aby byly co nejmenší zbytky těsta). Doprostřed trojúhelníka dáme trochu náplně, srolujeme směrem ke špičce a ohneme do tvaru rohlíčku. Hotové rohlíčky dáme na plech, potřeme je žloutky rozšlehanými v mléce a sypeme mákem a sezamem. Pečou se asi 20 minut. Je to dobrá chuťovka k vínu.