Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Játra se žampiony
(Bag)
recept číslo: 3334
vejaz.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

500 g vepřových jater
1 cibule
250 g žampionů
100 g šunkového salámu
zelené olivy
sůl
mletý pepř
olej
máslo
 

Postup

Játra omyjeme, očistíme a nakrájíme na plátky. Každý plátek opepříme a opečeme z obou stran na oleji do měkka. Udržujeme v teple. Na druhé pánvi rozehřejeme máslo a osmažíme na něm pokrájenou cibuli. Přidáme žampiony, pokrájený šunkový salám, osolíme, mírně podlijeme vodou a podusíme. Nakonec přidáme olivy. Játra solíme až na talíři, kde je podáváme se žampionovou směsí.

Jako příloha je vhodná rýže a čerstvá zelenina.


Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".