Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Vepřové na kmíně
(Bag)
recept číslo: 3325
veprkmin.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

500 g vepřového plecka
1 - 2 cibule
sůl
mletý pepř
kmín
1 lžíce plnotučné hořčice
worcestr
vývar
 

Postup

Maso pokrájíme na kostky. Cibuli oloupeme a také pokrájíme. V kastrolu na oleji osmahneme cibuli, přidáme pokrájené maso, sůl a koření a osmahneme, aby se maso zatáhlo. Poté přidáme hořčici, wocestr a podlijeme vývarem (popř. použijeme masox). Dusíme do měkka pod pokličkou. Občas kontrolujeme, aby se maso nepřipálilo, podle potřeby přilijeme trochu vývaru.
Na závěr podle potřeby dochutíme. Podáváme s rýží či bramborovou kaší nebo s vařeným bramborem. Je to jednoduché a rychlé (nepočítáme-li dobu dušení).


Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".