Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Čalamáda
(Bag)
recept číslo: 3291
calamada.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

1 hlávka zelí
3 cibule
3 červené papriky
3 zelené papriky
5 mrkví
450 g cukru
150 g sol
300 ml oleje
400 ml octa
 

Postup

Zeleninu očistíme a pokrájíme. Nejlepším pomocníkem je robot, pokud ho máme k dispozici. K nakrájené zelenině ve velké míse přidáme ostatní suroviny, promícháme rukou a necháme odležet do druhého dne.
Druhý den napěchujeme do čistých sklenic, zalijeme šťávou. Sterilujeme při teplotě 80 st. C 20 minut.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".