Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Slaninové švestky
(Bag)
recept číslo: 3270
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

Švestky
anglická slanina
spařené a oloupané mandle
 

Postup

Na tenký plátek slaniny položíme vypeckovanou švestku, do které jsme dali místo švestky mandli a zabalíme ji do ruličky. Všechny malé roládky naskládáme do pekáčku nebo na grilovací tácek. Když grilujeme, hodí se takto upravené švestky na úvod jako malá chuťovka. Děláme-li švestky v troubě, také zapneme gril. Slanina je pak pěkně upečená a švestky zůstanou skoro čerstvé.

Poznámka:
Mimo sezónu můžeme použít i sušené švestky.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".