Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Kedlubnové ragú
(Bag)
recept číslo: 3259
kedragu.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

2-3 kedlubny
500 g brambor
sůl
máslo
1-2 lžíce hladké mouky
mletý pepř
muškátový ¨květ
200 ml smetanz
200 g hrášku
zelená petrželka
 

Postup

Kedlubny a brambory očistíme a nakrájíme na kousky. Vložíme je do slané vody a vaříme do měkka. Pak zcedíme a vývar si ponecháme. Z másla a mouky připravíme jíšku, zalijeme ji asi 500 ml vývaru a rozmícháme. Povaříme asi 10 minut, ochutíme mletým pepřem, muškátovým květem a solí a přilijeme smetanu. Promícháme a až všechno vře, vložíme uvařené kedlubny, brambory a hrášek. Společně ještě chvíli prohřejeme, nakonec přidáme nasekanou zelenou petrželku.

Podávané samotné nebo s opečenou klobásou.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".