Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Rozlítané ptáčky
(Bag)
recept číslo: 3204
rozlitan.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

500 g předního hovězího
2 vejce uvařená na tvrdo
2 kyselé okurky
100 g špeku
100 g měkkého salámu (Gothaj)
2 cibule
2 lžíce plnotučné hořčice
olej
sůl
pepř
bujon
tmavá jíška (knorr)
 

Postup

Maso nakrájíme, osolíme a opepříme. Na oleji osmahneme pokrájenou cibuli, přidáme maso, hořčici, pokrájený špek, promícháme a přilijeme vodu s bujonem. Dusíme, pokud maso není měkké. Potom do omáčky přidáme nahrubo pokrájené vařené vejce, okurku a salám a ještě podusíme asi 10 minut.

Nakonec omáčku zahustíme jíškou, dosolíme a chvilku ještě povaříme.
Příloha: kynutý knedlík, rýže.

Poznámka:
Dříve jsem pracně balila ptáčky, nyní to vařím tímto způsobem.

Názory čtenárů

dobrý.
stanley dne 12.1.2019 09:10:16
můžete použit i vepřove maso plecko taky chutné
lenka dne 3.12.2013 21:52:07
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".