Do hrnce s vroucí osolenou vodou vložíme kuřecí omytá kuřecí prsa, oloupaný a překrojený kousek zázvoru, přepůlenou mrkev, očištěné a přepůlené žampiony, bílou část cibulek, přepůlený česnek a jeden překrojený řapík celeru.
Vše vaříme asi 20 až 30 minut na mírném příkonu tepla. Maso by mělo zůstat šťavnaté. Vývar zcedíme, maso pokrájíme na proužky (lépe rozebereme na kousky) a uchováme stranou společně s uvařenými žampiony.
Zvlášť si uvaříme nudle podle návodu na obalu. Do vývaru vložíme jemně pokrájenou chilli papričku a oloupaný šikmo nakrájený řapíkatý celer. Povaříme asi 4 až 5 minut, dokud celere nezkřehne. Do vývaru vrátíme maso a žampiony, přidáme zvlášť uvařené a zcezené nudle a podle potřeby dochutíme sojovou omáčkou, čerstvým pepřem a solí.
Posypeme pokrájenou cibulovou natí a lístky celeru.