Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Kapr na tymiánu
(kal)
recept číslo: 317
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

kapr
6 kuliček nového koření
4 kuličky pepře
3 lístky bobkového listu
tymián
citron
šlehačka
100 ml vody

 

Postup

Kapra si připravíme standardním způsobem (viz recept na smaženého kapra), kůži stáhneme a nakrájíme podkovy asi 2 až 3 cm široké. Z uvedeného množství vody a koření si připravíme vývar - necháme přejít varem a vaříme ještě asi 10 minut. Porce kapra posolíme, posypeme tymiánem, pokapeme citronem a dáme do zapékací misky (pekáčku). Zalijeme šlehačkou a připraveným vývarem. Pečeme ve středně vyhřáté troubě až je maso měkké. Podáváme s bramborem nebo bílým pečivem. ?

Názory čtenárů

Tymián je skvělý, dá se pěstovat na balkoně i v květináči na okně - perfektní do salátů nebo na grilování - já ho pou?ívám na ?pízy, pěkně omotám na?pejlované suroviny větvičkami - je to moc dobrý
dne 31.1.2002
Mohlo by to býti dobré,vyzkoušíme.
dne 27.12.2000
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".