Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Kapr na bazalce
(kal)
recept číslo: 314
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

1 kapr
1 citron
sůl
hladká mouka
bazalka

 

Postup

Kapra připravíme standrardním způsobem (viz recept na Smaženého kapra). Jednotlivé porce osolíme a pokapeme citronem. Připravíme si hladkou mouku na obalení, a to tak, že ji smícháme se lžící bazalky. Každou porci obalíme v mouce a osmažíme rychle na rozpáleném oleji (ideální je fritovací hrnec). Vhodnou přílohou jsou tousty z bílého pečiva, ale klasici přikládají samozřejmě vařené brambory. Také nějaký zeleninový salát není na závadu.

?

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".