Na marinádu promícháme hořčici, kečup, sardelovou pastu, mletý pepř, worcestr, sůl, koňak a olivový olej. Kotlety potřeme marinádou a necháme odležet.
Lučinu rozmícháme s máslem a nasekanou zelenou petrželkou. Brambory opláchneme, osušíme, do poloviny nařízneme kříž a naplníme ochucenou lučinou. Každou zvlášť zabalíme do alobalu potřeného olejem a dáme na plech do trouby rozehřáté na 200 st. C. Pečeme asi 20 minut.
Maso opečeme po obou stranách na oleji a uchováme v teple. Kolečka ananasu opečeme na oleji do zlatova, přidáme pokrájenou feferonku a krátce orestujeme. Kotlety rozdělíme na talíře, přelijeme vypečenou šťávou a podáváme s opečeným ananasem a plněnou bramborou.
Poznámka:
Jídlo je pracnější i nákladnější, hodí se spíše pro slavnostní příležitosti. Třeba zrovna na vánoce.