Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Polévka z červené řepy
(Bag)
recept číslo: 3135
repapol.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

500 g červené řepy
1 cibule
1 mrkev
1 brambora
2-3 lžíce rajčatového protlaku
voda nebo vývar
olej
ocet
mletý pepř
sůl
kmin
 

Postup

Červenou řepu oloupeme a nakrájíme na kostičky. Stejně tak i mrkev a bramboru. Cibuli oloupeme a nakrájíme na měsíčky. Do hrnce dáme trochu oleje a cibuli na něm orestujeme. Přidáme řepu, kmín, rajčatový protlak, promícháme, orestujeme a zalijeme vodou. Vaříme do poloměkka. Pak přidáme pokrájenou mrkev a bramboru a dovaříme do měkka. Podle potřeby můžeme dolít trochu vody.
Dochutíme solí, pepřem a octem.

Poznámka:
Na práci s řepou je vhodné použít rukavice, řepa pouští barvu.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".