Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Srnčí ragú
(Bag)
recept číslo: 3133
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

1 kg srnčího masa
1 lžíce másla
3 lžíce kořenové zeleniny
1 větší cibule
5 kuliček pepře
3 kuličky nového koření
špetka tymiánu
1 bobkový list
několik lžic červeného vína
citronová šťáva
1 lžíce rybízové zavareniny
 

Postup

Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájenou zeleninu, koření a osmahneme. Přidáme na kousky nakrájené maso, osolíme a orestujeme. Podlijeme červeným vínem a pak podle potřeby i trochou vody. Dusíme do měkka. Ochutíme zavařeninou a citrónovou šťávou. Nakonec můžeme zjemnit smetanou.

Podáváme s bramborem.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".