Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Vepřové minutky s meruňkovou omáčkou
(Bag)
recept číslo: 3128
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

4 plátky z vepřové kýty
sůl
olej

Na omáčku:
100 g sušených meruněk
masox
1 feferonka
250 ml vody
4 lžíce smetany
 

Postup

Meruňky, feferonku a masox rozvaříme ve vodě, umixujeme, přidáme smetanu a krátce provaříme.
Maso naklepeme, osolím a opečeme na oleji jako klasickou minutku.
Na talíři maso přelijeme omáčkou, podáváme s rýží.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".