Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Boloňské ragú s dýní
(Bag)
recept číslo: 3088
boloragu.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

600 g dýně
olivový olej
1 cibule
500 g mleté masa (hovězí a vepřové)
500 g drcených rajčat (konzerva)
cukr
sůl
mletý pepř
2 stroužky česneku
oregano
 

Postup

Dýni oloupeme a zbavíme semínek. Dužinu nakrájíme na kostičky a osmahneme na rozpáleném oleji. Potí ji vyjmeme. Na oleji necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, přidáme mleté maso a orestujeme. Vmícháme kari koření, zalijeme drcenými rajčaty, trochu přisladíme, osolíme a opepříme. Dusíme pod pokličkou. Asi po 10 minutách vrátíme zpět dýni a vše společně dále dusíme, dokud dýně nezměkne.
Na závěr dochutíme prolisovaným česnekem, oreganem, solí a mletým pepřem. Podávat můžem se špagetami a posypeme strouhaným sýrem.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".