Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Dobrý perník
(Bag)
recept číslo: 3087
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

400 g hladké mouky
150 g cukru krupice
1 prášek do perníku
půl prášku do pečiva
1 vejce
2 lžíce medu
půl hrnku oleje
1 lžíce skořice
2 lžíce kakaa
necelé 2 hrnky mléka
hrst rozinek
hrst ořechů
 

Postup

Do mísy dáme všechny surovinz a smícháme. Nalijeme na vymazaný plech a pečeme při teplotě 180 st. C.
Hotový (a vychladlý) perník polijeme čokoládovou polevou a posypeme kokosem.

Poznámka:
Těsto můžeme vylepšit dvěma lžícemi marmelády nebo povidel.
Hrneček je o objemu 250 ml.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".