Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Moravský vrabec
(Bag)
recept číslo: 3070
morvrabec.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

500 g vepřové plece
500 g vepřového boku bez kosti
2-3 cibule
5 stroužků česneku
kmín
sůl
pepř
 

Postup

Vepřovou plech a bok opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na hrubé kostky, vložíme do pekáčku, přidáme prolisovaný česnek, sůl, kmín a pepř. Mírně podlijeme vodou a pečeme v troubě vyhřáté asi na 180 st. C zhruba 1 hodinu. Při pečení občas promícháme a případně mírně podlijeme vodou.
Podáváme s bramborovým knedlíkem a zelím.

Poznámka:
Lze použít také koření od Vitany s názvem Vepřová pečeně.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".