Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Maďarský guláš
(Bag)
recept číslo: 3062
maguba.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

600 g hovězího nebo vepřového masa (přední, plecko)
50 g sádla
2 cibule
sůl
sladká paprika
250 g brambor
2 papriky
2 rajčata
(kmín)
 

Postup

V kastrolu na sádle zprudka osmažíme na kostky nakrájené maso. Teprve potom přidáme pokrájenou cibuli a zeleninu, sůl a koření. Podlijeme a dusíme pod pokličkou. Když je maso měkké, rozředíme šťávu na polévku a přidáme syrové brambory nakrájené na kostky. Uvaříme do měkka. Dochutíme kořením (můžeme přidat kmín), podáváme v hlubokých talířích s chlebem.

Poznámka:
Recept jsem si přivezla ze Slovenska. Má název maďarský guláš, ale vlastně to je spíš polévka.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".