Maso očistíme, opláchneme a osušíme papírovou utěrkou. Nakrájíme ho na větší kousky. Slaninu nakrájíme na silnější plátky a ty potom na větší dílky. Cibuli oloupeme, pokrájíme na čtvrtky a rozebereme na plátky. Jednotlivé kousky masa, slaniny a cibule střídavě napichujeme na špejle nebo na kovové jehly.
Připravené špízy osolíme a opepříme, na pánvi rozpálíme olej a špízy pozvolna opékáme 15 až 20 minut. Těsně před koncem vlijeme do pánve gin, necháme chvíli prohřát a pak zapálíme. Oflambované jehly vyjmeme a dáme stranou, výpek v pánvi zaprášíme moukou a přilijeme malé množství vody. Za stálého míchání necháme povařit. Na závěr dochutíme sojovou omáčkou a přecedíme.
Špízy přelité šťávou podáváme s rýží a cherry rajčátky.