Listové těsto vyválíme na kulatý plát o průměru 30 cm. Potřeme rozšlehaným žloutkem, posypeme mandlovými lupínky a pečeme v troubě předehřáté na 200 st. C asi 30 minut. Vyjmeme a necháme vychladnout.
Příprava náplně:
Pudinkový prášek naszpeme do 50 ml mléka a rozmícháme. Zbytek mléka dáme do kastrůlku, přidáme cukr a vanilku a přivedeme k varu. Vlijeme pudink rozmíchaný v části mléka a za stálého míchání uvaříme, odstavíme ze zdroje tepla a za stálého míchání necháme vychladnout.
Smetanu se ztužovačem vyšleháme a zlehka přimícháme do vychladlého pudinku. Hotovým krémeme potřeme povrch korpusu, poklademe čistým ovocem a nakonec koláč posypeme nasucho opraženými mandlovými lupínky.