Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Kuře gordon bleu
(Bag)
recept číslo: 2982
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

4 ks kuřecích prsou
4 plátky šunky
ementál nebo eidam
sůl
hladká mouka
vejce
strouhanka
olej
 

Postup

Kuřecí maso vodorovně nařízneme a opatrně rozklepeme (nejlépe přes mikrotenový sáček). Maso z jedné strany osolíme, na rozklepané maso položíme kulatý plátek šunky a několik kousků sýra. Kuřecí plátek přeložíme napůl a můžeme ho sepnout párátky. Obalíme ho v trojobalu (hladká mouka, vajíčko, strouhanka) a usmažíme do zlatova (nejlépe ve fritéze).
Po vyjmutí položíme na ubrousek, aby se odsál přebytečný tuk. Podáváme šikmo přeříznutý na poloviny. Jako příloha se hodí brambory, čerstvá zelenina, plátek citrónu.

Názory čtenárů

Doporočuji maso jeste potrit hořčicí
Lenka dne 9.10.2012 13:54:30
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".