Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Francouzská cibulačka
(Bag)
recept číslo: 2971
fcibul.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

4 větší cibule
150 g sýra čedar nebo eidam
1 lžíce másla
petrželka
sůl
4 kuličky pepře
špetka šafránu
hovězí vývar
 

Postup

Na másle zpěníme pokrájenou cibuli, necháme ji zesklovatě. Hlídáme si okamžik, kdy začne lehce hnědnout. V té chvíli přilijeme vývar, osolíme, opepříme a přidáme trochu šafránu. Vaříme asi 20 minut.
Hotovou polévku nalijeme na talíř a hustě posypeme nastrouhaným sýrem a nasekanou zelenou petrželkou.
Poznámka:
Samozřejmě můžeme použít i vývar z kostky.

Názory čtenárů


foglik dne 4.4.2013 13:13:38
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".