Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Hovězí guláš
(Bag)
recept číslo: 2957
hoguba.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

600g předni hovězí
2 cibule
2 plátky chleba
1 l vývaru
sůl
2 lžičky mleté papriky (může být i trochu pálivé)
2 lžíce rajčatového protlaku
drcený kmín
majoránka
100 ml světlého piva
olej
syrový křen
 

Postup

Hovězí maso nakrájíme na kousky, osolíme. Na oleji osmažíme cibuli do růžova, přidáme maso a opečeme, aby se zatáhlo. Vmícháme protlak, papriku, krátce orestujeme a zalijeme horkým vývarem. Dusíme do měkka. Přidáme kmín a majoránku, když je maso měkké, zahustíme chlebem, který jsme namočili ve vodě a do omáčky ho propasírujeme přes cedník. Na závěr přidáme pivo a krátkce povaříme.
Jako příloha jsou vhodné knedlíky, na talíři posypeme guláš nastrouhaným čerstvým křenem.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".