Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Jelení guláš
(Bag)
recept číslo: 2925
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

500 g jeleního masa
pálivá paprika
gulášové koření
1 masox
mletý kmín
sůl
mletý pepř
3 cibule
mletá paprika
2 polévkové lžíce povidel
3 stroužky česneku
2 lžíce rajčatového protlaku
majoránka
bobkový list
trochu skořice
4 kuličky jalovce
 

Postup

Do kastrolu dáme olej a osmahneme na něm nakrájenou cibuli. Vložíme pokrájené maso a orestujeme. Přidáme všechno koření kromě majoránky a česneku. Podlijeme vodou a dusíme do měkka. Když je maso téměř měkké, zahustíme hladkou moukou. Pro lepší barvu někdy přidávám tmavou jíšku od Knorra.
Poznámka:
Místo povidel lze přidat i brusinky, jsou vynikající.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".