Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Nakládaný bůček
(Bag)
recept číslo: 2911
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

1 kg vepřového bůčku
5 kuliček pepře
8 stroužků česneku
5 bobkových listů
sůl

Marináda?
12 stroužků česneku
sůl
1 lžička kari
1 lžička mletého pepře
1 lžička sladké paprikz
1 lžička grilovacího koření
trochu tabasca
trochu
worcestru
 

Postup

Masou uvaříme v osolené vodě s kuličkami pepře, stroužky česneku a bobkovými listy. Vyjmeme y vody a jakmile trochu zchladne, vyndáme kosti.
Česnek utřeme se solí a přidáme ostatní přísady na marinádu. Ještě teplý bůček potřeme marinádou, zabalíme do alobalu a po vychladnutí dáme do lednice na dva dny proležet.
Marinovaný bůček mají rádi chlapi, budu ho dělat na velikonoce.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".