Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Polévka z hlívy ústřičné
(Bag)
recept číslo: 2909
hlivopol.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

1 cibule
300 g hlívy ústřičné
2-3 lžičky mleté papriky
vývar
sůl
mletý kmín
mletý pepř
3 stroužky česneku
majoránka
tmavá jíška
 

Postup

Cibuli oloupeme, nakrájíme a osmahneme na oleji. Přidáme asi 300 g pokrájené hlívy, posypeme 2-3 lžičkami mleté papriky, promícháme a zalijeme vývarem (z masoxu). Vaříme do měkka.
Na závěr osolíme, přidáme mletý kmín, mletý pepř, majoránku a 2-3 stroužky česneku. Zahustíme tmavou instantníjíškou (Knorr). Někdÿ můžeme přidat do této polévky asi 100 g kořenové zeleniny.
Tato polévka je velmi zdravá a je to naše oblíbená polévka.

Názory čtenárů

Dnes jsme meli k obedu dala jsem korenovou zeleninu a brambory nemelo to chybu vsem doporucuji,pridala koreni na gulas hotova mnamka hospodynky varte tato polevka velmi zdrava
Lenka dne 27.11.2012 18:52:14
Polevka je taky dobrá kdyz dame na závěr čerstvý libeček,dá se zjemnit i smetanou.nohy jsou dost tuhe ty usuším a používám jenom ty hlavy jinak solim až na konec.s hlívou docela dost vařim je zdravá.místo kořenove zeleniny vyzkoušejte dát 1 červenou a 1 zelenou papriku.na zahuštění se mi osvědčila jíška od knorra.místo oleje dejte klidně sádlo.
Lenka dne 27.8.2012 16:11:59
jsem autorkou této polévky chtěla jsem dodat nékdy do ní přidavám 10dkg kořenove zeleniny,kmín je mletý kdo má rád ostřejší da trochu palivé papriky,chili
LENKA dne 29.3.2012 17:32:04
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".