Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Křísící bůček
(cas)
recept číslo: 2898
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

1 kg vepřového bůčku
bez kůže
2 cibule
2 celé paličky česneku
1 lžička karí koření
mletá paprika
mletý pepř
sůl
 

Postup

Bůček uvaříme v osolené vodě s hrubě pokrájenou cibulí do měkka. Vyjmeme a necháme zchladnout. Zatím si oloupeme stroužky česneku z obou paliček (samozřejmě použijeme český česnek!). Polovinou stroužků česneku maso po délce prošpikujeme. Druhou část česneku utřeme se solí, promícháme s kari kořením, paprikou a pepřem. Touto směs vetřeme po všech stranách do masa. Maso zabalíme do alobalu a necháme v chladnu odležet do druhého dne.

Bůček krájíme na tenké plátky, podáváme studený, s chlebem (a pivem).

Poznámka:
Tuto energetickou bombu oceníme třeba v zimě nebo po pořádné námaze.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".