Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Opilé blumy
(cas)
recept číslo: 2824
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

blumy
máslo
tmavý třtinový cukr
slivovice
zakysaná smetana
 

Postup

Blumy omyjeme, osušíme, rozřízneme na poloviny a vyjmeme pecky. Na pánvi rozehřejeme máslo a na něm zkaramelizujeme tmavý třtinový cukr. Přidáme blumy, orestujeme a nakonec zastříkneme slivovicí.
Na talíři rozetřeme zakysanou smetanu, na ní poklademe teplé blumy a zakápneme je cukrem z pánve. Podáváme teplé.
Poznámka:
Je to rychlé a chutná to. Místo slivovice můžete použít jakoukoliv jinou pálenku.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".