Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Opilé blumy
(cas)
recept číslo: 2824
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

blumy
máslo
tmavý třtinový cukr
slivovice
zakysaná smetana
 

Postup

Blumy omyjeme, osušíme, rozřízneme na poloviny a vyjmeme pecky. Na pánvi rozehřejeme máslo a na něm zkaramelizujeme tmavý třtinový cukr. Přidáme blumy, orestujeme a nakonec zastříkneme slivovicí.
Na talíři rozetřeme zakysanou smetanu, na ní poklademe teplé blumy a zakápneme je cukrem z pánve. Podáváme teplé.
Poznámka:
Je to rychlé a chutná to. Místo slivovice můžete použít jakoukoliv jinou pálenku.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".