Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Vepřová krkovička na pivu
(cas)
recept číslo: 279
veprstaro.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

400 g vykostěné krkovičky
1 cibule
3 stroužky česneku
3 lžíce sádla
směs bylinek (dobromysl, zázvor)
sůl
světlé pivo
 

Postup

Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Vložíme je do misky, osolíme a přidáme nasekané bylinky, drcený česnek a zalijeme malým množstvím piva (zbytek hbitě dopijeme). Necháme odležet v chladnu asi 2 až 4 hodiny. V kastrole si rozpustíme sádlo, osmahneme na něm oloupanou a nakrájenou cibuli, přidáme odleželé maso, opečeme ze všech stran, potom přilijeme i šťávu z masa a v té ho dusíme do měkka. Šťávu nezahušťujeme ani necedíme. Podáváme s brambory v různé úpravě nebo i s bramborovou kaší. Zeleninový salát opět není na závadu. ?

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".