Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Ďábelské rybí filé
(kni)
recept číslo: 2692
pifile.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

500 g rybího filé
1 cibule
2 feferonky
4 lžíce dijonské hořčice
citrónová šťáva
karí koření
tlučený kmín
zázvor
olej
sůl
 

Postup

Filé nakrájíme na porce, osolíme a okořeníme (množství koření přizpůsobíme chuti strávníků). Každý kousek potřeme po obou stranách dijonskou hořčicí. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky, z feferonek odstraníme jadérka a také je jemně nakrájíme. Na rozpáleném oleji orestujeme nakrájenou cibuli a feferonky, potom vložíme porce ryby a osmažíme z obou stran. Následně mírně podlijeme vodou a dusíme do měkka. Na závěr zakapeme porce ryby citrónovou šťávou.
Podáváme s hranolky, americkými bramborami či vařenými bramborami. Doplníme čerstvou sezónní zeleninou.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".