Kuřecí stehna rozkrojíme, takže máme 8 kousků. Lze připravit i z vykostěných horních kuřecích stehen, ta také rozpůlíme. Maso osolíme a opečeme na polovině másla do růžova. Vyjmeme z kastrolu a udržujeme v teple. Přidáme druhou část másla a na něm osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme kari koření vrátíme maso, trochu podlijeme teplou vodou (nebo drůbežím vývarem, pokud máme). Přikryjeme pokličkou a zvolna dusíme do měkka.
Když je maso téměř měkké, opět ho vyjmeme, přidáme velmi jemně nastrouhané jablko (samozřejmě bez slupky), promícháme a necháme ještě 5 minut podusit. Na závěr zjemníme omáčku smetanou ke šlehání, kterou jen lehce vmícháme.
Na talíři poléváme omáčkou maso, vhodnou přílohou je rýže.