Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Salát z červených fazolí s celerem
(cas)
recept číslo: 2595
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

1 plechovka červených fazolí
4 řapíky celeru
1 lžíce rozinek
6 sušených švestek
150 g bílého jogurtu
1 lžíce medu
citrónová šťáva
sůl
salátové listy
 

Postup

Fazole zcedíme a propláchneme vodou. Necháme okapat. Stonky řapíkatého celeru oloupeme (můžeme i škrabkou na brambory) a nakrájíme na půlcentimetrové plátky. Přidáme sušené švestky nakrájené na proužky, propláchnuté rozinky a promícháme. Jogurt ušleháme s medem, solí a citrónovou šťávou. Fazolovou směs navršíme na listy salátu a pokapeme ochuceným jogurtem.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".