Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Pita chléb s krůtím masem
(cas)
recept číslo: 2587
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

4 placky chleba pita
400 g pečeného krůtího masa
2 jablka
citrónová šťáva
1/ 2 ledového salátu
4 lžíce sušených brusinek
1 bílý jogurt
4 lžíce majonézy
 

Postup

Studené upečené krůtí maso nakrájíme na velmi tenké plátky. Na plátky nakrájíme i jablka a pokapeme je citrónovou šťávou. Ledový salát očistíme, opláchneme, necháme okapat nebo osušíme a nakrájíme na proužky. Jogurt smícháme s majonézou, můžeme trochu přisolit.
Chléb pita potřebujeme na plnění podélně rozkrojit. Dobře se to dělá, když se chvíli placka zahřeje v mikrovlnné troubě (asi 30 sekund). Potom se totiž trochu nafoukne, oddělí se vrchní a spodní část a dobře jde rozkrojit (nedokrojíme, aby vrchní a spodní část držela na jedné straně pohromadě).
Do každé kapsy narovnáme krůtí maso, plátky jablek, nakrájený ledový salát, doplníme jogurtem s majonézou a posypeme lžící sušených brusinek.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".