Kuřecí prsa opláchneme, osušíme a každé rozřízneme na dva nebo 3 plátky. Lehce naklepeme a obalíme v hladké mouce. Vložíme do pekáče. Z ostatních surovin si připravíme zálivku na maso. Pokud nemáme sezamový olej, lze vynechat. Česnek do zálivky oloupeme a nakrájíme na plátky, med použijeme samozřejmě tekutý. Zálivku promícháme a nalijeme na maso. Vložíme do trouby rozehřáté na 180 až 200 stupňů a necháme péct 20 minut. Celou dobu bez pokličky. Zálivka se krásně zahustí a vytvoří velmi dobrou omáčku na maso.
Podáváme s rýží, vhodné je doplnit i sezónní čerstvou zeleninou.
Poznámka:
Zdrojem tohoto receptu jsou Babicovy dobroty. Všem chlapům v mé rodině velmi chutnalo, nejenže snědli, ale chválili i nahlas.