Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Hovězí pečeně na pivě
(Piv)
recept číslo: 2484
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

1 kg zadního hovězího masa
2 velké cibule
5 bobkových listů
olej
4 zrnka pepře
4 zrnaka nového koření
4 zrnka jalovce
½ l lžičky tymiánu
několik stonků libečku
sůl
mletý pepř
500 ml světlého piva
 

Postup

Nejdříve si oloupeme cibuli a hrubě pokrájíme. Nasekáme i opláchnutý libeček. Hovězí maso po všech stranách prudce opečeme na oleji, aby se zatáhlo. Přidáme pokrájenou cibuli a všechno koření, podlijeme pivem a pod pokličkou dusíme za občasného podlévání do měkka.
Hotovou pečeni nakrájíme, na talíři poléváme šťávou a podáváme s vařeným či šťouchaným bramborem.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".