Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Kuřecí frikasé
(kni)
recept číslo: 2477
kusoti.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

4 porce kuřecího masa (prsa)
sůl
mletý pepř
kari koření
30 g oleje
200 g cibule
1 bobkový list
100 ml bílého vína
2 stroužky česneku
masox
zelená petrželka
 

Postup

Kuřecí maso rozkrájíme na větší kousky, osolíme, okořeníme pepřem a kari kořením a opečeme po všech stranách na rozpáleném oleji. Maso vyjmeme a udržujeme v teple. Na zbylém oleji osmažíme polovinu nakrájené cibule do zlatova, maso dáme zpět a přidáme druhou část cibule, usekanou zelenou petrželku, bobkový list, rozetřený česnek, víno a masox a dusíme pod pokličkou, až maso změkne.
Podáváme s rýží a třeba s ovocným kompotem, který se hodí k jemné chuti pokrmu.

Názory čtenárů

Zkusila jsem to a byla jsem příjemně překvapená jemnou chutí.
Ivanka dne 31.5.2009 18:17:12
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".