Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Květákový salát
(cas)
recept číslo: 2453
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

Květák
sůl
2 stroužky česneku
2 lžíce olivového oleje
4 rajčata
čerstvá bazalka
meltý pepř
4 lžíce balzámového octa
4 lžíce zakysané smetany
 

Postup

Květák rozdělíme na větší kusy a uvaříme v osolené vodě do poloměkka, zcedíme a necháme okapat. Česnek oloupeme, nakrájíme na plátky a opečeme na olivovém oleji. Jakmile zezlátne, přidáme na malé růžičky rozebraný květák, společně opékáme asi 2 minuty a necháme vychladnout.
Rajčata nakrájíme na kostičky, bazalku nasekáme. Květák promícháme s rajčaty, solí, pepřem a octem. Nakonec vmícháme zakysanou smetanu a nasekanou bazalku.
Ozdobíme celými lístky bazalky, salát podáváme vychlazený.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".