Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Brynzová polévka
(San)
recept číslo: 2412
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

250 g brynzy
150 g chleba
1 malá cibule
Kmín
Sladká paprika
Sůl
Vývar
 

Postup

Nejdříve si připravíme vývar (třeba i z kostky). Chléb nakrájíme na kostky a opečeme. Brynzu si nadrobíme. Cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme. Hotový vývar odstavíme ze zdroje tepla, přidáme do něj brynzu, kmín, papriku a nakrájenou cibuli. Promícháme a podle potřeby osolíme. Necháme asi 10 minut odstát a potom podáváme. Než lijeme do talířů, vložíme na dno polévkového talíře kousky opečeného chleba.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".