Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Hovězí na pórku
(kni)
recept číslo: 2389
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

1 kg zadního hovězího
500 g pórku (bílá část)
500 ml světlého piva
100 g másla
sůl
mletý pepř
 

Postup

Maso pokrájíme na plátky. Pórek očistíme a nakrájíme asi na 5 cm kousky. V kastrole rozpálíme část másla a na něm prudce opečeme maso. Potom osolíme, opepříme, podlijeme částí piva a dusíme pod pokličkou do poloměkka. Teprve pak přidáme nakrájený pórek, zbytek másla i piva a dodusíme do měkka.
Podáváme s vařeným bramborem.

Poznámka:
Vzhledem k množství surovin jde o více než 4 porce.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".