Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Čekankový salát s uzenou rybou
(cas)
recept číslo: 2365
ceuzry.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

1 čekankový puk
100 g uzených rybích filetů
1 jablko
1 lžíce citrónové šťávy
1 lžíce brusinkového kompotu
1 lžíce červeného vinného octa
1 lžíce olivového oleje
Sůl
Mletý pepř
2 listy libovolného salátu
 

Postup

Rybí filety nakrájíme na velikost sousta. Čekankový puk rozkrojíme na čtvrtky, vykrojíme košťál , rozdělíme na jednotlivé listy a ty natrháme. Jablka omyjeme, rozčtvrtíme, odstraníme jádřinec, pokrájíme na plátky a pokapeme citrónovou šťávou, aby nezhnědla. Brusinky smícháme se solí, pepřem, octem a zašleháme olej. Listy salátu omyjeme, naklademe do misky. Na ně nasypeme čekankové listy, plátky jablek a zalijeme brusinkovou zálivkou. Navrch poklademe kousky uzené ryby.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".