Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Pomerančový dezert
(cas)
recept číslo: 2328
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

2 pomeranče
1 lžíce moučkového cukru
20 g hořké čokolády
1 balíček pudinku bez vaření
250 ml mléka
2 lžíce rumu, koňaku nebo brandy
 

Postup

Oloupeme pomeranče a nožem zbavíme i vnitřní slupky. Štávu při odstraňování vnitřní slupky zachycujeme. Pomerančov dílky poprášíme moučkovým cukrem a necháme asi 15 minut odstát.
Zatím si připravíme 4 dezertní sklenice, čokoládu si nakrájíme škrabkou na brambory na hoblinky.
Pudink připravíme podle návodu na obalu s mlékem, rumem či koňakem a zachycenou pomerančovou šťávou. Krém plníme do sklenic, jako mezivrstvu vložíme kousky pomeranče. Uložíme asi na půl hodiny do chladničky. Před podáváním ozdobíme hoblinkami čokolády a plátky pomeranče.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".