Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Balkánské hovězí plátky
(Ham)
recept číslo: 2305
balkapla.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

4 hovězí plátky
1 větší cibule
3 rajčata
3 papriky
1 malá cuketa
hrst fazolových lusků
sůl
pepř
necelá malá lžička čubrici
8 stroužků česneku
olej
 

Postup

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a dáme na rozpálený olej. Zprudka opečeme z obou stran, pak přidáme cibuli nakrájenou na měsíčky a necháme dusit ve vlastní šťávě. Pokud je potřeba, podlijeme vodou. Když je maso hotové asi do poloviny, přidáme na kousky pokrájená rajčata, papriky, česnek, cuketu, fazolky, zasypeme čubricou a necháme dusit do měkka.
Podáváme s rýží.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".