Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Grilovaný pstruh s bramborem v balíčku
(cas)
recept číslo: 2291
pstruhba.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

4 pstruzi
8 nových brambor
máslo
sůl
citrón
2 lžičky grilovacího koření
1 lžíce sekané bazalky
(alobal)
 

Postup

Pstruhy očistíme, osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a posypeme grilovacím kořením. Do břišní dutiny vložíme kousek másla a zasypeme bazalkou. Pstruha položíme na dostatečně velký pruh alobalu, obložíme ho plátky nakrájených brambor a ještě jednou posolíme a posypeme grilovacím kořením. Přidáme kousek másla, alobal důkladně uzavřeme a grilujeme 15 až 20 minut.
Poznámka: Výhodou je, že je současně hotová i příloha. Ideální na chatu či chalupu, od grilování nemusíte odbíhat ke sporáku.
Poznámka: Fotografie je z přípravy balíčku - pstruh je okořeněný v břišní dutině, jsou přiložené brambory posypané nakrájenou bazalkou. Stačí grilovat 30 minut, balíček není nutné obracet. Lze ho celý přenést na talíř a uprostřed opatrně rozříznout, aby odešla pára. Pstruh má v této úpravě trochu nezvyklou, ale velmi lahodnou chuť. Fotografie hotového jídla bohužel nevznikla.

Názory čtenárů

joo to by mohlo být dobrý...=op
mišule dne 13.12.2009 19:47:09
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".