Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Jehněčí na sardelovém másle
(Cir)
recept číslo: 2246
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

800 g jehněčí kýty
1 lžíce sardelové pasty
100 g másla
200 ml šlehačky
bílý pepř
 

Postup

Z poloviny másla a sardelové pasty utřeme sardelové máslo a jím potřeme maso. Ze všech stran ho na pánvi opečeme, aby se zatáhlo. V pekáči rozpustíme zbylé máslo, vložíme opečené maso, přikryjeme a za mírného podlévání pečeme v troubě do měkka. Upečené maso vyjmeme, nakrájíme na porce a udržujeme v teple (nutné). Do vypečené šťávy přidáme šlehačku a lehce chvíli povaříme. Touto šťávou polijeme maso na talíři. Podáváme s vařeným bramborem.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".