Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Kuře po švýcarsku
(cas)
recept číslo: 2202
kusvyc.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

1 kuře
150 g šunky
150 g eidamu
2 vejce
sůl
bílý pepř
250 ml smetany ke šlehání
lžička mleté papriky
2 lžíce plnotučné hořčice
100 g másla
 

Postup

Kuře opláchneme, osušíme a rozdělíme na menší porce. Vejce osolíme, opepříme a rozšleháme. Porce kuřete ve vejcích namočíme a ihned prudce osmažíme na másle. Předáme do zapékací misky a na másle osmažíme i zbylá vejce, která přidáme ke kuřeti. Na každý kousek masa položíme plátek šunky a na to plátek sýra, vše zalijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali trochu mleté papriky, sůl, hořčici.
V troubě upečeme do červena, podáváme s bramborem.
Poznámka: Na obrázku je trochu jiná verze - bez vajec. Místo toho jsem přidala lžíci na malé kostičky nakrájeného suchého salámu.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".