Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Polévka ze zelených fazolek
(cas)
recept číslo: 2161
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

100 g zelených fazolových lusků (i mražených)
80 g červeného zelí
200 g rajčatové šťávy
1 cibule
1 stroužek česneku
½ pórku
kousek celeru
mletý pepř
olej
majoránka
tymián
 

Postup

Nejdříve si dáme vařit osolenou vodu na polévku a připravíme a očistíme všechnu zeleninu. Zelí nakrájíme na nudličky, fazolové lusky a celer na větší kousky, cibuli na drobné kostičky a pórek na kolečka. Jakmile se voda vaří, přidáme nakrájenou zeleninu, dvě lžíce oleje, rajčatovou šťávu a prolisovaný česnek. Okořeníme majoránkou a tymiánem, pokud máme čerstvé koření, přidáme od každého větvičku. Ale můžeme použít i sušenou majoránku a tymián. Povaříme až zelenina změkne a případně dosolíme.

Názory čtenárů

Tak u nás vaříme od začátku července z fazolových lusků většinu jídel.Nevím proto co je na tom tak světobotnýho . podle mě je to úplně normální vaření.A těch receptů co už máme je taky dost.Po sezoně vaříme zas ze suchých semen fazolí.
jaromir svoboda dne 28.8.2013 20:08:03
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".