Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Treska s bazalkovou salsou
(kni)
recept číslo: 2154
tresals.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

4 filety z tresky
4 lžíce olivového oleje

Salsa:
2 rajčata
1 červená cibule
2 lžíce octa balzamico
10 lístků bazalky
2 lžíce olivového oleje
sůl
mletý pepř
 

Postup

Nejdříve si připravíme salsu. Rajčata naříznutá do křížku spaříme horkou vodou, oloupeme slupku a rajčata nakrájíme na jemné kostičky. Cibuli oloupeme a také nakrájíme na jemné kostičky nebo nasekáme. Jemně nakrájíme i bazalkové lístky. Ke všem nakrájeným surovinám přidáme dvě lžíce olivového oleje, ocet, sůl a mletý pepř, promícháme a necháme alespoň hodinu odležet v chladnu.
Rybí filety opláchneme, osušíme, potřeme olivovým olejem, osolíme a opepříme. Grilujeme nebo opečeme po obou stranách.
Podáváme s připravenou salsou a bílým pečivem.
Poznámka: Na fotografii je můj první pokus. Nebylo to špatné, ale určitě to může být lepší. Je to třeba vychytat. A také to chce pořádně vyzrálá rajčata a ne ty skleníkové chudinky.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".